$ 1 МИЛИОН в бонуси от @GlobalGiving на 1ви декември

Updated: Nov 30, 2020

#ЩедриятВторник – Празник на щедростта. Да осигурим безплатна терапевтична езда за деца с увреждания през пролетта на 2021 г.


#ЩедриятВторник е ден, в който празнуваме едно от най-хубавите качества на човека – ЩЕДРОСТТА. Зародилото се през 2012 г. движение в САЩ е начин обществото да насочи ресурсите си към значими каузи, а не ненужни вещи.


Ще се опитаме да съберем достатъчно средства, за да осигурим безплатна терапевтична езда за деца с увреждания през пролетта на 2021 г. Вярваме, че ще можем го осъществим благодарение на човешката щедрост.


Започваме в 7часа сутринта на 1ви декември и приключваме в 7часа сутринта на 2ри декември, #ЩедриятВторник тази година. В партньорство с @GlobalGiving, средствата ще събираме тук.

Вижте историята на Пепи и как терапевтичната езда му помага да се справя с диагнозата ''Синдром на Даун'':


На 1ви декември, #ЩедриятВторник,1 милион долара ще бъдат разпределени като бонуси в платформата @GlobalGiving. Всяко дарение до $2500 предназначено за нашата организация ще получи бонус, ако е направено в платформата @GlobalGiving.


Всеки, който няма възможност да допринесе със средтсва, може да го направи като изпрати информацията за нашата кауза на още 5 души в своето обкръжение. Ето линк към нашия проект: https://www.globalgiving.org/projects/horse-therapy-gives-hope-to-disabled-children/


На 1ви декември, #ЩедриятВторник, нека да отпразнуваме ЩЕДРОСТТА.

20 views0 comments

Our organization is dedicated to the horse breeds Paint and Quarter Horse

We provide information of the benefits of natural horsemanship

Offering free therapeutic riding sessions is our cause

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube